Scotch & Soda

Authentiek, veelzijdig en internationaal. Dat is het Nederlandse merk Scotch & Soda. Wij zijn trots om de collectie zonnebrillen van Scotch & Soda te mogen aanbieden.
Scotch & Soda, opgericht in 1985 in Amsterdam, begon oorspronkelijk als een herenkledinglabel, maar heeft sindsdien ook naam gemaakt in damesmode en accessoires. De filosofie van het merk is simpelweg verrassen. Elk seizoen reizen de ontwerpers van Scotch & Soda de wereld rond op zoek naar unieke items. En komen naar huis met hun vondsten, die ze vervolgens verwerken in de collecties. Zo ook in de collecties van hun brillen en zonnebrillen.

Als eerbetoon aan het veelzijdige en avontuurlijke karakter van het merk, biedt de veelzijdige collectie (zonne)brillen die elk uniek zijn. Het ontwerp van elke bril vertegenwoordigt veel aandacht voor detail en zorg voor kwaliteit. Typisch Scotch & Soda. Een blik op de brillen nodigt uit om op ontdekkingsreis te gaan en je te inspireren tot de (zonne)bril van Scotch & Soda die bij jou past.