benvdleur-optiek-heeze-hfd-zonnebrillen

Voordelige zonnebrillen, ook op sterkte!

Voor de mooiste zonnebrillen van Eindhoven, Geldrop, Helmond, Waalre, Someren en Valkenswaard gaat u naar Ben van de Leur Optiek in Heeze. Niet alleen het uitgebreide zonnebrillenassortiment, maar ook de sfeer in de winkel en de enthousiaste en gediplomeerde medewerkers maken een bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard.

In onze zonnebrillencollectie vindt u diverse stijlen. Waar Tag Heuer sportieve monturen maakt voor liefhebbers van modern, strak design bedienen de zonnebrillen van Cartier mensen die houden van luxe, exclusiviteit en hoogwaardige materialen op hun wenken. Ook de prachtige zonnebrillen van Serengeti zijn altijd een zeer goede optie: de beste zonneglazen om mee te autorijden in een ongeëvenaard subtiel en elegant jasje. Uiteraard vindt u bij ons ook de bekender merken als Ray-Ban en Bvlgari.

Buiten deze merken valt er nog veel meer te bewonderen en te passen in onze optiekzaak. Mogen wij u adviseren bij de keuze van uw nieuwe zonnebril? Dan zien we u graag in onze optiekzaak in Heeze.

Kom gezellig langs


Lees meer over onze collecties


Top