benvdleur-optiek-heeze-hfd-oogzorg-1

Laat uw ogen preventief checken

Bij Ben van de Leur Optiek in Heeze vinden we het belangrijk dat uw ogen de aandacht krijgen die ze verdienen. Daarom doen we mee met De Oogcheck. Dit inititatief stelt u in staat om voor een scherpe prijs een complete oogcheck inclusief beoordeling door een oogarts uit te laten voeren, gewoon bij u in de buurt. Een soort APK voor uw ogen!

Waarom een preventieve controle?

Veel oogaandoeningen vorderen sluipenderwijs en geven pas klachten in een laat stadium. Vaak is er dan al schade aangericht. Een vroegtijdige diagnose en behandeling kan de gezondheid van uw ogen ten goede komen.

Waarop wordt gescreend?

We doen een oogdrukmeting, OCT-scan en fundusfoto. Aan de hand van deze resultaten kunnen we controleren op diabetische retinopatie, macula degeneratie en glaucoom. Ook minder voorkomende oogaandoeningen kunnen aan het licht komen.

Kosten Oogcheck

De Oogcheck kost 99 euro. Daarvoor profiteert u van de volgende voordelen:

  • geen verwijsbrief nodig
  • geen wachtlijsten
  • een snelle uitslag
  • een uitgebreid rapport.

En het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat uw ooggezondheid goed in kaart wordt gebracht. Net als de halfjaarlijkse gebitscontrole is ook de oogcontrole een goede investering in uw gezondheid. Als u meer informatie wilt hebben of een afspraak wilt maken, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Ben van de Leur Optiek in Heeze.

Oogmeting bij u thuis

Als u op zoek bent naar een opticien aan huis, dan kan Ben van de Leur Optiek in Heeze veel voor u betekenen. Speciaal voor mensen die niet in staat zijn naar onze optiekzaak te komen, hebben wij de modernste oogmeetapparatuur om op locatie te meten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van een thuismeting of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Ben van de Leur Optiek in Heeze. Als u niet naar ons kunt komen, komen we graag naar u toe!

Maak een afspraak


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top