benvdleur-optiek-heeze-hfd-contactlenzen

Contactlenzen voor alle situaties

Bij Ben van de Leur Optiek in Heeze hebben we alle soorten contactlenzen in huis: harde en zachte contactlenzen, multifocale lenzen, dag-  en nachtlenzen: u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. Altijd van de beste kwaliteit en altijd met het advies van onze contactlensspecialisten.

Het beste lenzenadvies

Bij Ben van de Leur lopen diverse contactlensspecialisten die u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Zij kunnen eventueel onderzoeken of het dragen van contactlenzen voor u mogelijk is en welke lens het best aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Begeleiding

We maken u graag blij, maar dat willen we natuurlijk ook zo houden. Daarom leggen we u altijd goed uit hoe u met uw contactlenzen moet omgaan en laten we u eens in de zoveel tijd terugkomen voor een controle. Deze controle is enerzijds om de gezondheid van uw ogen te controleren en te zien of de lenzen nog voldoen, anderzijds kunt u tijdens dit gesprek ook eventuele vragen stellen of klachten aangeven over bijvoorbeeld het draagcomfort. Een vinger aan de pols, ook nadat u met uw nieuwe lenzen de deur uit bent gelopen!

Twijfelt u nog?

Als u twijfelt of het dragen van contactlenzen iets voor u is, dan kunt u altijd langskomen om vrijblijvend uw vragen te stellen of lees onderstaand meer over onze contactlenzen

Lees meer over onze contactlenzen:

Kom langs

 


Top