benvdleur-optiek-heeze-hfd-kinderbrillen

Onze collectie kinderbrillen

Aan kinderbrillen wordt steeds meer aandacht besteed en bij Ben van de Leur Optiek in Heeze (in de buurt van Eindhoven) vinden we dat terecht. Wellicht moeten aan kinderbrillen zelfs wel hogere eisen gesteld worden dan die van volwassenen! Wij hebben dan ook een ruime collectie voor tieners en kids, die ook nog eens zeer voordelig is.

Meer nog dan de bril van papa of mama moet een kinderbril tegen een stootje kunnen. En omdat het toch best een stap is om opeens een bril te moeten dragen, is het ook heel belangrijk dat het montuur er leuk uitziet. De merken in onze collectie voldoen aan al deze eisen die kinderen en tieners kunnen hebben.

Nieuwe kinderbril? Glazen gratis!

Bij Ben van de Leur Optiek in Heeze krijgt u bij aanschaf van een nieuwe kinderbril de glazen helemaal gratis!* Deze glazen zijn voorzien van een onthardingslaag en ontspiegeling. Wilt u extra dunne glazen in de kinderbril laten zetten? Dan rekenen wij een kleine toeslag van 20 euro per glas.

U en jij zijn van harte welkom om onze kinderbrillen eens te komen bekijken, dus kom langs bij Ben van de Leur Optiek in Heeze!

Kom gezellig langs

*Vraag naar de voorwaarden


Lees meer over onze kinderbrillen


Top